Team

Mieke

Mieke

Managing Director

There’s nothing soft about soft skills. Als geen ander weet het Atolo-team wat dat betekent, een team dat staat voor een boeiend project en dat een verhaal van sharing schrijft. Mag ik u dit team voorstellen?

Oscar

Managing Partner

Creatieve denktank, een waterval van ideeën. Oscar bouwt gepassioneerd aan het juiste product om uw trainees te ondersteunen in hun ambities.

Oscar
Valérie

Valérie

Managing Partner

Inspirerende mentor. Valérie daagt ons voortdurend uit om onszelf in vraag te stellen. Haar doel?
De meest creatieve oplossing vinden voor uw taal- en communicatiebehoeften en ervoor zorgen dat Atolo de beste trainers heeft om die oplossing tot bij u te brengen.

Eva

Eva

Operations Manager

Ervaren professional. Met een niet-aflatende inzet zorgt Eva ervoor dat al uw projecten geolied lopen.
Eva hoef je niets te vragen: ze heeft het al voor u gedaan.

Adeline

Learning & Development Consultant

Barstensvol energie weet Adeline op een ludieke manier trainees te motiveren om grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. Met hetzelfde enthousiasme analyseert ze uw noden, formuleert het juiste consult en doet ze uw project slagen.
Als één van onze meest ervaren collega’s, laat ze u ten volle de Atolo-ervaring beleven.

Adeline
Maité

Maité

Learning & Development Coordinator

Dynamische toeverlaat, staat voor ‘service met een smile’. Met een verfrissende en realistische instelling rolt Maïté uw opleidingstrajecten uit.

Sofie

Sofie

Learning & Development Specialist

Met een passie voor talen en voor nieuwe uitdagingen vindt Sofie uiterst innovatieve training- en coachingoplossingen voor al uw uitdagingen op het terrein. Als doelgerichte actor brengt ze uw projecten enthousiast en gedreven tot een goed einde.

Céline

Learning & Development specialist

Met haar unieke en doeltreffende mix van expertise, professionalisme en aanstekelijk enthousiasme weet Céline steeds het beste uit onze trainers en trainees te halen. Nooit was ‘uit je comfortzone stappen’ zo leuk!

Céline
Peter

Peter

Organisational Coach

Dynamisch en ‘curious by nature’. Niets maakt Peter gelukkiger dan een complex probleem oplossen. Met zijn kennis en expertise is hij de geknipte persoon wanneer een communicatieblokkade verhindert dat uw organisatie haar strategische doelen bereikt.